Grafokett Welcome - Alltid välkommen, alltid säker

Grafokett Welcome

Ett smartare besökssystem 365 dagar om året

Höj säkerheten, ge ett professionellt intryck och slipp allt krångel – välj Grafokett Welcome som ditt besökssystem.

Ditt första intryck är ditt viktigaste. Oavsett vem din besökare är vill du alltid presentera ditt ”bästa jag” alla dagar i veckan. Och när det gäller obehöriga måste din fastighet skyddas på ett effektivt sätt året om. Hur gör man det på ett automatiserat sätt? Med Grafokett Welcome får du ett smartare besökssystem som ger ditt företag:

  • Ökad säkerheten och trygghet för personalen
  • Skydd mot obehöriga från att ha tillgång till lokalerna utan att vara inregistrerad i
  • systemet
  • Professionellt bemötande
  • Besök som aviseras vid ankomst via e-post eller sms
  • System som alltid är up-to date, eftersom besökaren meddelar sin avresa själv

Använd ett enkelt, säkert och smart besökssystem

Vårt besökssystem gör att du enkelt kan registrera och administrera dina besökare. Detta oavsett om det är en person eller en hel avdelning som ska på besök. Och din personal behöver inte skriva in besökare, vilket sparar värdefull tid och gör eventuella möten effektivare.

Säkerheten går alltid först. Därför finns alltid en uppdaterad förteckning över vilka besökare som finns i lokalerna vid eventuell olycka eller brand. I besökssystemet kan du också på ett överskådligt sätt se vem de besöker och var i lokalen de befinner sig.

Vi ville göra Grafokett Welcome så enkelt som möjligt. Därför kan vårt besökssystem skötas av en enda person eller via ett nätverk som många klienter kan ha tillgång till. Det spelar ingen roll om Grafokett Welcome installeras på en enskild dator i en reception eller på en central dator – det fungerar lika bra var som helst.

Växer när du gör det

Vilka funktioner vill du lägga till? Med vårt besökssystem får du bland annat ett smidigt skärmtangentbord samt in- och utloggning. Du kan också lägga till streckkodsutloggning, som garanterar att du alltid har aktuella besökare registrerade. Eller varför inte lägga till flera olika stationer som besökaren kan logga ut genom eller meddela avresa?

Vi kan skräddarsy våra lösningar så att de passar just dina behov eller ännu bättre –
Kontakta en av våra specialister här, så kommer vi ut och visar Grafokett Welcome på plats