Banbrytande innovation och
effektiv spårbarhet

Funktion:
Allt från spårbarhet och lönsamhet.

Om en kund behöver streckkodsmärka sina produkter finns det lite att fundera på. Det som skall tryckas på etiketten kommer eller skall komma någonstans ifrån. Många gånger kanske man inte vet riktigt hur det går till eller varför en lösning är bättre än någon annat. Grafokett erbjuder rätt mjukvara och har erfarenhet från hundratals case med olika utmaningar.

Vi är i ärlighetens namn inga logistik- eller produktionskonsulter, men många gånger kan vår insyn i kundernas processerinnebära finurliga lösningar som leder till ökad spårbarhet, produktivitet och lönsamhet. Vår erfarenhet gör skillnad. Från första kontakt till slutförd affär arbetar vi för kundens bästa. Vi tar fram en kostnadseffektiv lösning med teknik och funktion som passar behov och önskemål, fullt ut.

Expertis:

Specialister med över tjugofem års erfarenhet.

Vad måste etiketten klara under sin livstid? Kan säkerhetsfunktioner byggas in? Hur ska etiketterna spolas, skäras och stansas? Vad ger bäst ekonomi och spårbarhet? Är materialet miljömässigt? Vilken etikettskrivare ska man välja? Vilken hårdvara hanterar och sparar den specifika datan bäst?

Grafokett är experter med mer än tjugofem års erfarenhet. Vi är märkesoberoende med leverantörer över hela världen. Vi rationaliserar och förenklar märkningsprocesser. Vi kan precis allt om material, lim och hållfasthet. Men framför allt är vi mästare på att ställa rätt frågor och lyssna på svaret. Behovet definierar funktionen, men har många lösningar.

Innovation:

Smart på rätt sätt.

Om en kund har krav på att produkterna måste uppfylla specifika krav, som exempelvis enligt UL/CSA, så är det enkelt. Då vet vi direkt vilka komponenter som kan bli aktuella i form av etikettmaterial, färgband och skrivare. När vi kombinerar rätt och godkänd komponent för rätt appliceringsunderlag, det vill säga ytan, så skulle man kunna tro att det är klart. Men det är en bit kvar, faktiskt.

Kombinationen av material måste inte enbart matcha produktens egenskaper, utan också vad produkten kan komma att utsättas för under hela sin livscykel. Etiketten lever samma liv som produkten den sitter på. I extrem värme, arktisk kyla, fukt och vatten, kemisk påverkan, uv-ljus, mekaniskt slitage eller något helt annat.

Vi har våra metoder och moderna verktyg för att hela tiden hålla takten med tekniken och omvärlden. Du skulle bli förvånad vilka möjligheter det finns idag. Kontakta oss så berättar vi mer.