Hos oss kan du få rådgivningen till ”lagerpris”

Det skall alltid vara enkelt att beställa produkter och tjänster. Därför tycker vi att du ska välja oss på Grafokett som leverantör av etiketter, färgband, etikettskrivare, tablets, streckkodsläsare, handdatorer, plockvagnar, spårbarhetslösningar, etikettsystem och rådgivning i ditt företags digitala utveckling.

1. Vi hjälper dig välja rätt

Som kund hos oss får du vägledning och råd inför val av utrustning, oavsett om det gäller en etikettskrivare, streckkodsläsare eller tablets. Vi guidar dig efter ditt företags behov och krav, så att ni har alla förutsättningar för att kunna implementera nya arbetsverktyg i er verksamhet.

2. Du väljer för vad du vill betala

Vi vill att så många som möjligt ska få möjligheten att ha rätt utrustning för sin verksamhet. Ni kanske inte vet exakt vilken modell av skrivare, tablet eller streckkodsutrustning ni ska ha, men när ni väl har den på plats, så finns kunskapen inom företaget på vad som krävs för att installera och konfigurera?
Grafokett ger dig valet att köpa till ett lägre pris och sköta allt själv, eller lägga till en slant och luta dig mot vår kunskap och erfarenhet, även efter levererad produkt.

Lagerpris

Ett lägre pris, som kan jämföras med samma produkter hos näthandlare, eller andra aktörer som säljer övriga it-produkter.

  • Rådgivning inför ditt köp

  • Val av produkter

  • Konkurrenskraftig prissättning

  • Du installerar och konfigurerar

Full service

Kom-igång-hjälp, funktionsgaranti och 3 månaders fri support.

  • Kom-igång-hjälp – tekniker hjälper er igång

  • Funktionsgaranti – oavsett om produkten använts eller ej

  • 3 månader fri support

Kom-igång-hjälp* innehåller guidning via supportverktyg eller telefon, för att installera nödvändig mjukvara, drivrutiner och konfigurera produkten för er lösning. Funktionsgaranti** innebär att, om vi mot förmodan skulle rekommenderat fel produkt i steg 1, så rättar vi till det genom att ta tillbaka hårdvaran, oavsett om den är oanvänd eller inte, samt erbjuder ett annat alternativ. 3 månaders fri support*** ger dig tillgång till vårt support-team 08.00-17.00 helgfria vardagar, för att avhjälpa fel och svara på frågor som gäller de produkter du köpt av oss.
*  Du har tillgång att boka 15 minuters konsultation i samband med leverans av beställd produkt/tjänst. Tiden bokas med ansvarig säljare och kan göras inom 30 dagar efter levererad produkt/tjänst.
** Vi lovar att den produkt vi rekommenderar fungerar för ändamålet du beskriver. Gäller de produkter som levereras av Grafokett. Funktionsgaranti måste åberopas inom 30 dagar efter levererad produkt.
*** Tillgång till fri support i 3 månader från datum för levererad(e) produkt(er)/tjänst(er). Support gäller endast för de produkter Grafokett levererat vid gällande period.

När kraven är som störst, kan du lita på Grafokett

Vi ställer de rätta frågorna, till den som letar efter hårdvara, oavsett ändamål. Sedan, beroende på svaret, kan det hända att vi har ett par frågor till. Men det viktiga att ta med sig, är att vi på Grafokett hjälper dig hitta rätt produkt, baserat på dina behov.
Är du exempelvis osäker på vilken upplösning du behöver på en skrivare, så kan vi hjälpa dig genom att skapa utskriftsprover på de etiketter du skall printa. När du sedan ser resultatet, tänker vi att beslutet är enklare att ta.

Kontakta mig

Relaterade artiklar

Om du gillade denna artikel, titta gärna genom våra andra artiklar nedan:

Gå till arkivet
Gå till startsidan

Jag vill veta mer, kontakta mig så snart som möjligt