Unika etiketter som sticker ut,
försvårar förfalskning.

Säkerhetsetiketter

Vill du ha en produkt som inte går att förfalska? Vill ni säkerställa att obehörigt öppnande av en förpackning skall bli synligt? Vill ni se om en etikett flyttats eller avlägsnats? Vill du kanske sticka ut hakan och stärka ditt varumärke? Då kan vi erbjuda olika typer av  säkerhetsetiketter som både sticker ut och stärker den visuella effekten av ditt företags identitet, samtidigt som intrång kan upptäckas och förfalskningsförsök försvåras. 

3D effekter, förseglingsfunktioner, äkthetsvalidering – egen design med oändliga möjligheter

Ni kan få en egen design, eller välja en av standardprodukterna som berör garanti-och originaltätningar. Eller är ni kanske ute efter säkerhetssigill? Det finns oändliga möjligheter med dessa etiketter där ni kan få RFID-lösning, specialhäftämne och plombering. Vi är villiga att gå så långt som ditt projekt kräver. När vi tar fram dina etiketter jobbar vi inte enbart med er design, utan kan också vara med och utveckla idén ”från scratch”. Och när vi väl kommit fram till en lösning får du givetvis alternativa förslag du kan välja mellan. Vårt koncept: Inget är omöjligt, Remarkable.

Vill du veta mer om dessa unika säkerhetsetiketter och hur ditt företag kan sticka ut? Kontakta en av våra specialister för mer information.