Behöver du julklappsetiketter
kan du sluta läsa här

Grafokett är ett svenskt högteknologiskt företag som levererar high end-lösningar för produktmärkning.

Vi kan allt om material, lim, hållfasthet och annat. Men framför allt är vi mästare på att ställa rätt frågor och att lyssna efter svaren. Vilken uppgift ska etiketten ha? Vad kommer den att utsättas för och vad måste den klara under sin livstid? Vi identifierar behovet, klassificerar materialet, testar och levererar. Under tjugofem år har vi byggt upp en unik kompetens om allt som rör etiketter och overlayer. Vi är specialister.

Helhetskoncept
Affärsidé
Worldwide

Helhetskonceptet

Idag erbjuder vi ett helhetskoncept för allt precis allt som rör etiketter, från avancerad mjukvara till skrivare och färgband, för kunder inom tillverkningsindustrin i många olika branscher.

Hos oss får du alltid hjälp av en specialist och rådgivning direkt. Vi är intresserade och lyhörda för våra kunders produkt och utmaningar och gör därför allt för att hitta den rätta och bästa lösningen. Kvalitetssäkrat och klart, enligt ISO9001:2015, ISO14001:2015 samt ISO 45001:2018

Affärsidé

”Med vår unika kombination av service, kunskap, erfarenhet och sortiment, erbjuder vi dig och ditt företag de bästa och mest innovativa lösningarna för produktmärkning”

Worldwide:

All världens produkter till globala kunder.

Grafokett erbjuder ett unikt produktutbud. Tack vare samarbetet med några av världens främsta leverantörer har vi möjlighet att tillgodose all världens behov och önskemål.

Etiketter, overlayer och produktmärkning för de mest utmanande miljöer, inom elektronikindustrin och annan tillverkande industri, men också hälsa och sjukvård.

Vi erbjuder ett helhetskoncept från mjukvara till alla typer av skrivare till färdig etikett, men också molnbaserade print-on-demand-lösningar som passar globala företag med produktionsenheter på flera platser. En enda leverantör sparar tid och kostnader. Mindre lager och mindre administration, färre kontakter och färre transporter.

Mer än 25 års erfarenhet
Expertise
Låt molnet göra jobbet
Grafokett Online
Etiketter för säkerhet
Säkerhetsetiketter
Kundservice i världsklass
Kontakt