Helhetslösning för streckkod A-Ö

Streckkoder som kan
göra nästan vad som helst, och sitta var som
helst

Spara tid genom säkrare processer och slipp den mänskliga faktorn vid identifiering av produkter. Med streckkoder kan du standardisera, effektivisera och öka lönsamheten – vi hjälper dig komma dit på ett enkelt sätt.

Ska du använda streckkod internt? Eller behöver du hjälpa en kund eller kundens kund? Det är egentligen bara fantasin som sätter gränserna för hur du kan implementera streckkodsteknik på ett effektivt sätt.

Vi hjälper till med att identifiera branschkrav, typ och införandet i produktion/tillverkningsprocess. Dessutom kan vi också använda befintliga system för att skapa data och koppla information för vidare spårbarhet samt utbilda personal. Hos oss finns all kompetens inom streckkodsteknik, expertis om etiketter på marknaden och lite till.

Så tar du fram relevanta
streckkoder för ditt
företag

För att vår arbetsprocess ska bli så smidig som möjlig behöver du samla in information om:

  • Var och i vilka miljöer den ska finnas
  • Hur den ska sättas på din produkt, t.ex. kartong eller liknande
  • När, var och hur personal ska hantera den på bästa sätt

Givetvis hjälper vi dig om du har några frågor eller funderingar kring denna information.

Rätt streckkod och utrustning för rätt behov

Det finns fler streckkodstyper än ränderna på en zebra. Och för att du ska hitta just rätt alternativ som passar din bransch, dina krav på datamängd och specifik teknisk utrustning, har vi kunniga experter som gör jobbet lättare för dig.

Vilken streckkodsläsare/streckkodsscanner behöver din verksamhet? Vanliga ansluts oftast via bluetooth eller USB. Oftast kan dessa konfigureras att kommunicera med överordnade system. Men hur löser ni kravet på noga valda kommunikationsvägar och datamängder? Vi hjälper dig gärna med både streckkod och utrustning.

Välj ett system som går att utöka

Har ni investerat dyra pengar och mycket tid i ett MPS-system, streckkodssystem, affärssystem eller lagersystem? Istället för att byta ut dessa arbetar vi med att ta fram unika lösningar som ”byggs på” befintliga processer, programvaror och utrustning. Det här gör det busenkelt att arbeta med streckkoder, etiketter och datainsamling i produktionen, även för er som fortfarande jobbar med papper, penna och mycket muntliga instruktioner.

Prata med en expert om hur du kommer vidare i era funderingar kring streckkod i er verksamhet.

Läs mer om branschstandarder m.m på Gs1 sweden.

Läs mer om Nicelabel som är ett designprogram för etiketter som kan användas för att tillverka etiketter enligt alla branschstandarder man tänka sig – klicka här