Zebra Printer Trade-Up Programme

Hur många etikettskrivare av äldre modell har du i verksamheten?

Många kör sina etikettskrivare tills de rasar eller någon klagar på etiketterna

Etikettskrivare av äldre modeller är ofta långsamma, svåra att kalibrera, ibland även problem att få nyare system och enheter att kommunicera med dem. Risken att skrivaren stannar eller slutar fungera tillfredställande är stor. Många litar på att etiketterna skrivs ut som de skall och skulle etiketten utebli skickas inget gods, det resulterar i sin tur i att inga order processas och fakturorna kan inte skickas.
Sitter ni fast med en gammal dator som har rätt anslutning till er skrivare? Om er dator går sönder står ni utan skrivare på grund av att skrivare ej har USB eller nätverk? Minimera risken för detta genom att uppgradera er skrivare idag.

Har du råd med stopp i produktionen?

Byt ut din gamla skrivare mot en ny. Se vilken skrivare som ersätter just din modell.

Vill du veta mer?

Små och medelstora företag – etiketter på kontor och mindre lager

Samtliga skrivare i desktop-segmentet är gjorda för att passa på skrivbordet, vara så tysta som möjligt och ändå generera hög kvalité när du behöver det.

Tillverkande företag, lager och logistik i ruggade miljöer

Skrivare för mer ruggade miljöer såsom lager/logistik, transport och distribution slits allt eftersom stora batcher med etiketter skrivs ut. Vågar du låta verksamheten lita på gammal teknik och riskera att stoppa utleveranser på grund av att det inte går att hitta delar till skrivaren?

Högpresterande 24/7 – Oavsett bransch & miljö och volymer

Skall er skrivare producera etiketter flera arbetspass och kanske dygnet runt? Kommer dåliga streckkoder resultera i returer och återkallade produkter på grund av bristande spårbarhet i varukedjan? Uppgradera till en ny modell med full tillgång till reservdelar, fröbrukning och service.

Mobila arbetsplatser ställer högra krav på utrustningen

För att vara flexibel hela arbetspasset är det många som skriver ut etiketter på mobila skrivare eftersom de hänger med utan krav på ström och sladdar.

Behöver du skriva ut etiketter hos dina leverantörer eller i dina distributionscenter?

Grafokett Online gör etikettutskrifter enkelt

Kontakta oss för mer information

Relaterade artiklar

Om du gillade denna artikel, titta gärna genom våra andra artiklar nedan:

Gå till arkivet
Gå till startsidan

Jag vill veta mer, kontakta mig så snart som möjligt